Profix fixar din iphone

Hej åter igen allesammans och välkomna tillbaka hit till min blogg! Som många av er redan vet om så skriver jag ju faktiskt för det mesta här på bloggen om min fritid och om saker som man helt enkelt kan göra och hitta på, på sin fritid. Jag tycker att detta är oerhört roligt att få skriva om, men här idag så hade jag tänkt att jag skulle ta och dela med mig lite av vart jag brukar laga min iphone här i Katrineholm där jag bor, men detta är även riktat till er i Flen, Finspång och Vingåker med omnejd bland annat då jag vet att det är många av er som har skrivit till mig angående detta som befinner er där omkring.

Och det är även just därför som jag nu skrivet om just detta här idag, för det har varit så många av er som nu har hört av er hit till mig och efterfrågat ifall jag kan dela med mig av vart jag fixar min iphone hela tiden eftersom att jag är så klantig av mig och ofta lyckas tappa min mobil på hårda ytor och dåliga platser där en iphone verkligen inte tål att tappas. Det företaget som jag alltså du hur som helst har valt att vända mig till heter inget annat än Profix och det här är faktiskt ett företag som jag själv då har blivit tipsad om förut genom en nära vän till mig och det är någonting som jag idag är oerhört tacksam över då jag verkligen känner att jag har fått precis all den hjälp som jag har behövt hos Profix. Snabbt och smidigt är det dessutom, så jag tycker absolut att det är till just Profix som ni ska vända er ifall ni behöver laga er iphone på något sätt!