Det är ett bra tidsfördriv att fika

Hallå, hallå, hallå! En vacker morgon som denna tänkte jag mig att jag skulle skriva några inlägg här i bloggen. Efter att ha rest kors och tvärs runt jordklotet och besökt åtskilliga länder slog det mig att det inte finns konditorier i några andra länder på samma sätt som det finns här i kära Sverige. Nu har jag varit hemma i några månader och jag har gjort det till mitt andra vardagsrum att sitta på något konditori i Torsby med omnejd. Jag ska säga som det är att jag har besökt mången konditori i Torsby med omnejd och jag har nu funnit en riktig liten pärla bland alla konditorier som jag har besökt, det är ett konditori i närheten av Torsby som heter Citykonditoriet i Sunne. Har man bara bil som jag har så är det absolut inga problem att ta en tur med bilen där målet för utflykten är att gå på konditori. Citykonditoriet i Sunne tycker jag särskilt mycket om, för det är något specilellt med deras delikata bakverk som jag aldrig tröttnar på. Citykonditoriet i Sunne AB är ett bageri och konditori i Sunne som har funnits sedan 2015. Genom sin erfarenhet och kompetens kan de erbjuda goda bakverk till alla sina kunder. Jag har en önskan med det här inlägget och det är att alla mina kära läsare som är sugna på bakverk skulle få upp ögonen för detta konditori. Om ni är lika begivna som jag på att gå till något konditori i Torsby med omnejd men ännu inte har besökt Citykonditoriet i Sunne så hoppas jag att ni kommer att gå dit för att med era egna smaklökar få avnjuta deras goda bakverk med mera.