DAMKLÄDERHERRKLÄDERSKORBARNDESIGNOUTDOOR
445,00kr

Översikt

Dessa glasögon har tekniska bågar med skön passform som har anpassats för cykling, längdskidåkning, löpning etc. Motion+ har mycket stryktåliga linser med 100% UV-skydd och levereras med två par extra linser.

Bliz Active Blitz Motion +

Liknande produkter

Picture of Blitz
589,00kr
Picture of Bliz Active Blitz Velo
En utmärkt kombination av stil, komfort och mångsidighet. Velo är den ultimata ramen för cykling och andra utomhusaktiviteter. Velo levereras med 3-par linsuppsättningar, klarfärgad (genomskinlig), mörk spegellins samt orange allround lins, alla med 100% UV-skydd.
595,00kr
Picture of Bliz Motion
Motion från Bliz är en båge som passar fint för den aktiva, speciellt löpning, cykling och längdåkning. Linsen är gjord i polykarbonat vilket gör dem okrossbara. Justerbar näsdel för grym passform.
299,00kr
Picture of Bliz Active Motion
Solglasögon från Bliz-active. Motion kommer med tre olika glas, fodral och en skön passform.
499,00kr
Picture of Bliz Active Blitz Pursuit XT
Dessa glasögon har tekniska bågar med skön passform som har anpassats för cykling, längdskidåkning, löpning etc. Pursuit XT har stryktåliga linser med 100% UV-skydd.
495,00kr

Bliz Active Solglasögon

Picture of Bliz Active Blitz Pursuit XT Photochromatic
Dessa glasögon har tekniska bågar med skön passform som har anpassats för cykling, längdskidåkning, löpning etc. Pursuit XT Photochromatic har stryktåliga linser med 100% UV-skydd.
1.195,00kr
Picture of Bliz Active Blitz Pursuit XT Polarized
Dessa glasögon har tekniska bågar med skön passform som har anpassats för cykling, längdskidåkning, löpning etc. Pursuit XT Polarized har stryktåliga linser med 100% UV-skydd.
795,00kr
Picture of Bliz Active Blitz Pace Photochromatic
Dessa glasögon har tekniska bågar med skön passform som har anpassats för cykling, längdskidåkning, löpning etc.Denna modell är speciellt anpassad för mindre ansikten. Pace har stryktåliga linser med 100% UV-skydd.
1.195,00kr