DAMKLÄDERHERRKLÄDERSKORBARNDESIGNOUTDOOR
445,00kr

Översikt

Dessa glasögon har tekniska bågar med skön passform som har anpassats för cykling, längdskidåkning, löpning etc. Motion+ har mycket stryktåliga linser med 100% UV-skydd och levereras med två par extra linser.

Bliz Active Blitz Motion +

Liknande produkter

Picture of Bliz Active Blitz Velo
En utmärkt kombination av stil, komfort och mångsidighet. Velo är den ultimata ramen för cykling och andra utomhusaktiviteter. Velo levereras med 3-par linsuppsättningar, klarfärgad (genomskinlig), mörk spegellins samt orange allround lins, alla med 100% UV-skydd.
595,00kr
Picture of Bliz Motion +
Dessa glasögon har tekniska bågar med skön passform som har anpassats för cykling, längdskidåkning, löpning etc. Motion+ har mycket stryktåliga linser med 100% UV-skydd och levereras med två par extra linser.
445,00kr
Picture of Bliz Active Motion
Strömlinjeformad glasögondesign och optimal passform. Motion+ kommer att ta dina favoritsporter till nya dimensioner.   Teknisk information:   En tekniskt avancerad båge för cykling, längskidåkning, löpning mm.  100% UV-skydd  Okrossbara linser i polykarbonat  Justerbar näsdel i friktionsgummi  Tre par linser ingår Hårt fodral med ficka för extra linser ingår Putsduk ingår  Godkänd enligt EU:s direktiv EN ISO 12312-1:2013
499,00kr
Picture of Bliz Motion
Strömlinjeformad glasögondesign och optimal passform. Motion kommer att ta dina favoritsporter till nya dimensioner. Teknisk information: En tekniskt avancerad båge för cykling, längskidåkning, löpning mm.  100% UV-skydd  Okrossbara linser i polykarbonat  Justerbar näsdel i friktionsgummi Mjukt fodral ingår Putsduk ingår  Godkänd enligt EU:s direktiv EN ISO 12312-1:2013
299,00kr
Picture of Bliz Active Blitz Pace Photochromatic
Dessa glasögon har tekniska bågar med skön passform som har anpassats för cykling, längdskidåkning, löpning etc.Denna modell är speciellt anpassad för mindre ansikten. Pace har stryktåliga linser med 100% UV-skydd.
1.195,00kr

Bliz Active Solglasögon

Picture of Bliz Active Blitz Pursuit XT Photochromatic
Dessa glasögon har tekniska bågar med skön passform som har anpassats för cykling, längdskidåkning, löpning etc. Pursuit XT Photochromatic har stryktåliga linser med 100% UV-skydd.
1.195,00kr
Picture of Bliz Active Blitz Pursuit XT Polarized
Dessa glasögon har tekniska bågar med skön passform som har anpassats för cykling, längdskidåkning, löpning etc. Pursuit XT Polarized har stryktåliga linser med 100% UV-skydd.
795,00kr